Waluty
Producenci
Polityka prywatności

 §1

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych Firma Weyer Polska Sp. z o.o. zobowiązuje się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. 

§2

Administratorem danych osobowych jest: Weyer Polska Sp. z o.o., Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 8/8, 24-110 Puławy, zarejestrowany w Sądzie Rejonowym Lublin - Wschód w Lublinie z siedzibą w Świdniku, VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, KRS: 0000344447, NIP: 7162781020, REGON: 060562725

§3

W sklepie internetowym zbierane są następujące dana osobowe:

1. Imię i nazwisko - podczas składania zamówienia,

2. Adres zamieszkania lub adres firmy - do wysłania zamówionego towaru i wystawienia faktury,

3. Numer telefonu oraz adres e-mail- dane służące do kontaktu w sprawie realizacji zlecenia,

4. Cookies (niewielkie informacje wysyłane przez serwis internetowy, który Klient odwiedza, zapisywane na urządzeniu końcowym Klienta - komputerze, laptopie, smartfonie). Dane osobowe gromadzone przy użyciu cookies są zbierane wyłącznie w celu wykonywania określonych funkcji na rzecz użytkownika - zapamiętywania logowania do serwisu, zapamiętywania towarów dodanych do koszyka. Dane te są zaszyfrowane w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osobom nieuprawnionym. ) - służą do dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb oraz do dokonania zleceń. Klient może wyrazić zgodę na to, aby jego dane zostały zapamiętane i mogły być bez powtórnego wpisywania używane przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Klient może nie zgodzić się na personalizowanie serwisu - wtedy należy wyłączyć obsługę cookies w opcjach przeglądarki internetowej. Używając ciasteczek nie jest identyfikowany żaden użytkownik na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach. 

§4

Podanie wyżej wymienionych danych jest konieczne podczas dokonywania zakupu w serwisie w celu zidentyfikowania Klienta oraz podczas rejestracji w bazie Klientów. 

§5

Podane przez Klienta na stronie internetowej sklepu dane osobowe pobierane są tylko i wyłącznie w celu wykonania usług dla Klienta oraz wystawienia faktury lub rachunku. 

§6

Firma Weyer Polska Sp. z o.o. zapewnia, że przetwarzanie danych Klientów odbywa się zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. Dane osobowe są zbierane dla oznaczonych, zgodnych z prawem celów, są przechowywane w sposób zapewniający brak możliwości identyfikacji osób, których dotyczą, nie dłużej niż jest to niezbędne do osiągnięcia celu przetwarzania. 

§7

Firma Weyer Polska Sp. z o.o. w celu realizacji zamówienia może udostępnić dane do podmiotów takich jak: firmy kurierskie, czy operatorzy systemów płatności. Ilość przekazywanych danych jest w takich sytuacjach ograniczona do minimum. 

§8

Ustawa o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. nr. 133 poz. 883 z późn. zm.) gwarantuje Klientowi prawo do poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych.


 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl